Subscribe to our RSS Feeds
Hello, this is a sample text to show how you can display a short information about you and or your blog. You can use this space to display text or image introduction or to display 468 x 60 ads and to maximize your earnings.

10 знака, че ще ви излезе късмета

0 Comments »
10 знака, че ще ви излезе късмета

Едно от най – сложните неща при срещите е да разбереш кога жената е заинтересувана от теб – особено когато трябва да различиш акт на учтивост, от такъв на сексуален интерес.
Трябва да разшифрирате дали е заинтересувана от това да ви опознае като личност или сте близо до това да ви се “отвори парашута” с нея в сексуален аспект.
Знаейки как да разпознаете тези знаци – вербални и не вербални – ще знаете каква ще е следващата ви стъпка.
Не е тайна, че жената е тази, която контролира сексуалния климат в една ситуация или среща. Така, че, за да ви помогнем да я разгадаете по – добре, ви даваме топ лист на знаците, който ще ви ощастливят.


Номер 10
Тя ви черпи питие
Ако ви предложи да ви купи питие, това е ясна индикация за увереността й, която ще предприеме към вас. Също това е покана за вас да се забавлявате заедно и потенциална възможност да завършите вечерта заедно.
Номер 9
Тя ви докосва
Езикът на тялото е ключът към познанието дали жената те харесва или не. Ако те докосва по рамото или крака по време на разговор, шансовете ви тя да продължи да ви докосва и на други места от тялото ви по късно вечерта са доста големи.
Номер 8
Прави ви комплимент
Жените не са единствените на които им харесват комплиментите, мъжете също обичат да им “галят” егото. Така, че ако тя прибягва до комплименти за мисленето ви или за парфюма ви, вие можете спокойно да го вземете това за знак, че можете да се доближите по – близо до нея.
Номер 7
Наблюдава ви
Продължителния контакт очи в очи (повече от 5 мин.) по време на разговорът ви, показва, че тя харесва това което вижда и не се страхува да го изследва по задълбочено.
Номер 6
Позволява да я докоснете
Ако ви позволи да я докоснете приемете това като покана да й върнете жеста. Ако случайно ви докосне ръката или крака по време на вашия разговор това е ясен знак, че тя се чувства комфортно във вашата компания и е привлечена от вас. Така, че края а вечерта може да е много добър за вас.
Номер 5
Тя се накланя към вас
Когато говорите с някой, от който не се интересувате и ви е неприятен вие поддържате някаква пространствена дистанция помежду си. Така, че ако жената се доближава до вас, скъсява тази дистанция докато говори с вас, може да го тълкувате като ясен знак, че тя иска да сподели личното си пространство с вас и вероятно няма да има нищо на против и частното си пространство.
Номер 4
Споделя лични неща с вас
Жените не се “отварят” за всички. Тя се чувства комфортно и безопасно с човека, на който разкрива личните си неща. Т. е. ако намирате себе си въвлечен в нейните лични или емоционални неща, това е акт на психична консултация от нейна страна с вас, което пък е знак, че може и физически да се консултирате по – късно.

Номер 3
Започва да ви говори “мръсни” неща
Няма знак по – ясен от този, който да ви доведе до мисълта, че тази вечер ще сте щастливец. Ако започне да води нещата до сексуален разговор с вас – казва ви какво харесва, пита ви вие какво харесвате, разказва за опита си и т.н. – може да бъдете сигурен, че тя флиртува с вас с надеждата разговорът ви да премине на друго ниво.
Номер 2
Показва ви татуировката си
Някои неща могат да се видят само с очите, когато става въпрос за интимни части от тялото, като татуировките на гърба или гърдата й. Ако тя заголи плът да ви я покаже значи иска да ви каже, че може да я имате тази плът и по – късно през нощта.
Номер 1
Взима такси заедно с вас
Ако в края на вечерта не сте събрали все още смелост, за да я поканите у вас, тя може да си тръгне по същото време когато и вие, даже и да отиде по – далеч, като се вози във вашето такси. Приемете това като последен шанс да ви се “отвори парашута” тази вечер.






0 Responses to "10 знака, че ще ви излезе късмета"

Публикуване на коментар