Subscribe to our RSS Feeds
Hello, this is a sample text to show how you can display a short information about you and or your blog. You can use this space to display text or image introduction or to display 468 x 60 ads and to maximize your earnings.

За еротичните сънища

0 Comments »
За еротичните сънища

Сънуването на еротични сънища е един от най-хубавите начини за прекарване на нощта. Жалко, че не можем да си ги „поръчваме“ като от каталог, щеше да е чудесно.

Обикновено на сутринта ти се иска или да полетиш, или да си направиш нещо гадно, в зависимост от обекта на сънищата.

Но ако искаш да разбереш по-добре защо точно това и защо точно с него (или нея) се е случило насън, трябва да вземеш предвид няколко важни факта.

Секс или любов

Еротичните сънища не са само „чист секс“.

Ако сънуваш, че някак изневиделица започваш да правиш секс с Кристиано Роналдо, или с три червенокоси страстни жени, ясно е, че реалните ти нужди са далеч от задоволени.


Погрижи се за себе си както намериш за добре, защото сексуалната удовлетвореност е абсолютно важна за баланс, хармония и по-спокоен поглед към нещата.


Част от еротичните сънища са и тези, в които просто се гушкаш с някой на поляна някъде в планината ( и гушкане тук не означава „правим бурен секс до 3 през нощта, а просто прегръдка) или се целувате на улицата, на която иначе само си казвате "здрасти" с обекта на сънищата.

Обикновено тези сънища издават по-скоро желание за близост и нежност, отколкото незадоволени „низки страсти“, както се е обяснявало едно време желанието за секс.

Ако няма кой да прегърнеш от любов след такъв сън, прегърни приятелите си. Те ще се зарадват, а и прегръдката повишава имунната система и е хубаво средство да „не им се даваш“.

С кого и какво

Най-интересно е да е с непознат. Някак си си имаш една твоя малка тайна, за която никой не знае.

Смята се, че да сънуваш непознат, означава, че още не си намерил себе си, имаш нужда от подкрепа и разбиране. Или пък че просто никой от познатите ти не те вдъхновява еротично.

Еротичните сънища с познат носят малко повече изчервяване по бузите на следващия ден когато се срещнеш с въпросния „нощен гост“, защото той дори не подозира, че сте имали страстни моменти.

Изборът дали ще му кажеш или не си остава твой, но практиката показва, че приятелите го приемат с радост и шега, а потенциалните половинки – като знак от небето, че между вас ще се получи.

Само не казвай на шефа си, че сте правили секс. По-скоро си говорете за твоето повишение, защото появата на Биг Бос в съня значело, че се чувстваш недооценен.

Понякога да сънуваш, че се гушкаш и целуваш с някого може да означава просто и че съжаляваш, че си забравил да го поздравиш за рождения му ден, дипломирането или новата работа.

Тогава само трябва да вдигнеш телефона и да му се обадиш.

източник:tialoto.bg
9:14 ч.

0 Responses to "За еротичните сънища"

Публикуване на коментар